top of page

Starting with What, Who and for Whom.

Päivitetty: 4. syysk.Mikä on Guittek? Guittek tarjoaa kunnossapito- ja korjauspalveluja kielisoittimille, mikä tarkoittaa, että kattavasti huollamme niin nykyaikaiset kuin myös eksoottiset, harvinaiset tai ainutlaatuiset soittimet. Lisäksi Guittek on boutique-kitara- ja bassoverstas, josta voit tilata unelmiesi kitaran.


Kuka on Guittek? Työkalujen takana olen minä, Jonathan Gomez. Olen kotoisin Caracasista, Venezuelasta, ja olen työskennellyt musiikki-instrumenttien parissa 17-vuotiaasta asti. Kirjoittaessani tätä olen 47-vuotias, joten olen ollut tällä alalla viimeiset 30 vuotta.


Kenelle? Kaikki ovat tervetulleita! Jos olet Oulun alueella, voit vapaasti tulla käymään ja tervehtimään, mutta ole hyvä ja varaa aika etukäteen. Jos et ole Oulun alueella, mutta haluat instrumenttisi korjattavan, ota meihin yhteyttä, niin työskentelemme yhdessä sen toteuttamiseksi.


55 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page