top of page
Woodshop Tools
Transparent.png

by Guittek

Owllu Make Atelier

Owllu Atelier on studio, joka on tarpeeksi pieni voidakseen kutsua kaikkea valmistamaansa taiteeksi, mutta silti riittävän moderni tuodakseen tuotteet ideasta todellisuuteen teknisten prosessien avulla. Tehdään se.

Huonekalujen Suunnittelu

Furniture Designer

Sinun täytyy vain kertoa tarpeesi ja me teemme kaiken puolestasi. Tarjoamme myös 3D-mallinnusta ja CAD-piirustuksia.

Huonekalujen Restaurointi

Wood Furniture

Tarvitsevatko rakkaat huonekalusi hellävaraista hoitoa? Voimme herättää vaalimasi vintage-huonekalut henkiin ja myös viimeistellä ne, jotka eivät koskaan saavuttaneet täyttä potentiaaliaan.

Laserin Leikkaus + Kaiverrus

Laser Cutting

Jos CNC-reititin ei riitä, laser on vastaus. Voimme leikata muotoilusi esimerkiksi muovista ja puusta. Kaiverruksen osalta voimme työstää muovia, puuta ja metallia.

Huonekalujen Valmistus

Design Furnitures

Suunnittelun jälkeen on aika muuttaa ideat todeksi. Tarpeidesi mukaan huonekaluja voidaan valmistaa kokonaan käsin tai hybridinä CNC-koneistuksella. Näin voimme tehdä kaiken, tai no, ainakin melkein. Voit toimittaa meille täydellisen suunnitelman tai voimme kehittää projektisi alusta loppuun saakka.

CNC Koneistus

Banners Made of CNC

Yksinkertaisesti sanottuna mikään este ei ole meille liian suuri. Puu, muovi ja myös tietyt metallit onnistuvat. Projektit voidaan suunnitella alusta alkaen tai voit toimittaa meille omat tiedostosi, ja me ratkaisemme koneistusprosessin ongelmat.

Tuoteratkaisut Yrityksille

Interior Design

Avaimet käteen -ratkaisu yrityksesi tuotteille. Suunnittelut tai täysin kehitetyt tuotteet ovat molemmat tervetulleita. Tai jos sinulla on vain karkea käsitys ideasta, voimme kehittää ja toteuttaa projektin. Olipa kyseessä kausilahja asiakkaillesi tai lanseerattava tuote, voimme auttaa prosessissa.

OTA YHTEYTTÄ

Haluaisimme kuulla sinusta

+358458961974

Green Furnitures
  • Instagram

Follow Us on Instagram

Contact

© 2013-2022 Guittek | Oulu, Finland

bottom of page